Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Υγείας, εισακούοντας αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιασθούν εναντίον του Κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου, δυσκολευόμενοι να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα των πόλεων, διευθέτησε όπως αύριο Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα εμβολιασμός 230 κατοίκων του Δήμου, ηλικίας 65 χρόνων και άνω με το εμβόλιο της εταιρείας ASTRA ZENECA.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι ακρίτες κάτοικοι που θα εμβολιασθούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και έχουν ενημερωθεί για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ο οποίος είχε κάνει όλες τις ενέργειες με το Υπουργείο Υγείας, ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Όλγα Καλακούτα, η οποία κατανοώντας το πρόβλημα με τη μετακίνηση των Αθηενιτών έχει εγκρίνει ξανά να γίνει ο εμβολιασμός στην Αθηένου, δείχνοντας τον ανθρώπινο χαρακτήρα της.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχαριστεί και όλους τους υπόλοιπους λειτουργούς του Υπουργείου που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, την κ. Γεωργία Χριστοδούλου, Λειτουργό Α’ Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, καθώς και τους δύο Επισκέπτες Υγείας και το άλλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που βοηθούν στους εμβολιασμούς και οι οποίοι κάνουν τη διαδικασία να φαίνεται σαν μια γιορτή.

Από τον Δήμο Αθηένου
5 Μαρτίου 2021

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc