Τελευταίες ειδήσεις

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ-3

Χαράς ευαγγέλια για τους ενοίκους και το προσωπικό της Δημοτικής Στέγης Ενηλίκων Αθηένου, αλλά και όλους τους Αθηενίτες. Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 είχαν ληφθεί 78 δείγματα για έλεγχο σε σχέση με τον Κορωνοϊό Covid-19 από όλους τους ενοίκους και όλο το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό της Δημοτικής Στέγης, από συνεργείο των Ιατρικών Υπηρεσιών. Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Απριλίου 2020 έγινε ενημέρωση και για τα τελευταία δείγματα. Το αποτέλεμα είναι ότι και τα 78 δείγματα βγήκαν αρνητικά!!!

Ως Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΣΚΕ Αθηένου εκφράζω τη χαρά μου και τη μεγάλη ικανοποίησή μου για το αποτέλεσμα. Παράλληλα ευχαριστώ θερμά όλο το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό της Δημοτικής Στέγης για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη Δημοτική Στέγη και στους ηλικιωμένους μας.

Έχω πάρει ξανά από όλους τους εμπλεκόμενους τη διαβεβαίωση ότι ο Πρόεδρος, η διεύθυνση και όλο το προσωπικό της Δημοτικής Στέγης θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για προστασία τόσον των ιδίων, αλλά κυρίως των ενοίκων της Στέγης και θα συνεχίσουν να υπερβάλλουν εαυτό για το καλό της Στέγης και των ενοίκων της.

Σας καλώ όλους να μείνουμε σπίτι και τότε θα νικήσουμε σίγουρα τον επικίνδυνο εχθρό!!!

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc