Τελευταίες ειδήσεις

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με τη CYTA, παρέχει στους δημότες του ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi )

Cytanet Wireless Zone Hotspοts τώρα και στην Αθηένου!!!!

Ο Δήμος Αθηένου, όπως είχε υποσχεθεί από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, σε μια προσπάθεια να είναι κοντά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών του και αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητα του διαδικτύου, σε συνεργασία με τη CYTA, ανακοινώνει ότι διευθετήθηκε η δωρεάν παροχή ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο από τις 8 Νοεμβρίου 2017 σε δύο σημεία του Δήμου που έχουν επιλεγεί ως πρώτη φάση. Αυτά είναι η Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών και το Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο.

Για άμεση και γρήγορη πλοήγηση, αλλά και χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι συνδρομητές της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν και απεριόριστη ασύρματη σύνδεση (free Wi-Fi access), χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς. Εάν δεν γνωρίζετε τους κωδικούς σας μπορείτε να επικοινωνήσετε, χωρίς χρέωση, με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132 ή να επισκεφτείτε ένα από τα Cytashop, σε όλες τις πόλεις.

Οι υπόλοιποι, οι μη συνδρομητές της Cytanet, μπορούν επίσης να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα δύο συγκεκριμένα σημεία για 30 λεπτά ημερησίως. Επιπρόσθετα, μπορούν να λάβουν κωδικούς πρόσβασηs, αγοράζοντας συγκεκριμένο χρόνο σύνδεσης από τη  CYTA, μέσω των πιο κάτω τρόπων:

(α) Με Κάρτες Ασύρματης Πρόσβασης. Οι κάρτες με τους κωδικούς πρόσβασης διατίθενται στα Cytashop.

(β) Με Γραπτά Μηνύματα Αξίας (Premium SMS).

(γ) Με Πιστωτική Κάρτα. Η αγορά των κωδικών πρόσβασης γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της εισαγωγικής σελίδας (login page) της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο  https://www.cyta.com.cy/cytanet-wireless-zone

Ο Δήμος Αθηένου είναι και θα παραμείνει στο πλευρό των δημοτών του, έχοντας σαν προτεραιότητα το αναβαθμισμένο επίπεδο παροχής υπηρεσιών για καλύτερη ποιότητα ζωής τους, σε όσους δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η προσπάθεια παροχής μεγαλύτερης εξυπηρέτησης στο μέλλον θα συνεχισθεί απρόσκοπτα.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τη CYTA, που συνεργάστηκε με το Δήμο Αθηένου παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο  σε καταρχήν δύο σημεία στην Αθηένου, επιβεβαιώνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, αλλά και της τεχνολογικής εξυπηρέτησης.

Από τον Δήμο Αθηένου

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc