Τελευταίες ειδήσεις

10 Χρόνια Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Καλλιτεχνών

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας το καλοκαίρι του 2019 και προγραμματίζει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων. Στις 28 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες εκδηλώσεις και θα ακολουθήσουν παράλληλες δράσεις κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Με την παρούσα το Μουσείο προσκαλεί επαγγελματίες καλλιτέχνες όπως συμμετέχουν σε έκθεση έργων τέχνης εμπνευσμένων από τις μόνιμες συλλογές του, με τη δημιουργία πρωτότυπων έργων. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στις 28 Ιουνίου 2019 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό για ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν με έργο ή έργα τους θα μπορούν, σε συνεργασία με το Μουσείο, να διοργανώσουν εργαστήριο τέχνης/ εκπαιδευτικό πρόγραμμα/ διάλεξη ή άλλη δράση για το κοινό.

Οι καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα πρέπει να δηλώσουν γραπτώς ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2019. Επίσης, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και ώρα 2.00 μ.μ., θα πρέπει να υποβάλουν συμπληρωμένο σχετικό έντυπο που θα τους σταλθεί μετά τη δήλωση ενδιαφέροντος, δίνοντας κάποιες βασικές πληροφορίες για το έργο (θέμα, διαστάσεις, τεχνική κ.λ.π.). Το έργο θα πρέπει να παραδοθεί τελειωμένο το αργότερο μέχρι τις 31 Μαΐου 2019.

Ο κάθε καλλιτέχνης που θα συμμετέχει, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο του. Ευθύνη του Μουσείου θα είναι το στήσιμο της έκθεσης, η διοργάνωση δράσεων με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και η προβολή τους στην Αθηένου, στα ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το Μουσείο δεν θα διαθέσει οποιονδήποτε χρηματικό ποσό. Το έργο θα ανήκει στον καλλιτέχνη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για διευθέτηση επιτόπου παρουσίασης των συλλογών μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα – Παρασκευή τηλεφωνικώς στο 24524002, ώρες γραφείου ή γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc