Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: [email protected]

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

7η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΟΛΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ URBACT

Την Τρίτη και την Τετάρτη 30 και 31 Μαρτίου 2021 θα λάβει χώρα διαδικτυακά η 7η Διακρατική Συνάντηση του Δικτύου «Πόλεις Εθελοντισμού» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT, στο οποίο ο Δήμος Αθηένου είναι ο επικεφαλής εταίρος. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των οκτώ πόλεων-εταίρων του Δικτύου, η Επικεφαλής Εμπειρογνώμονας του Δικτύου κ. Maria Joao Filgueiras, εκπρόσωποι της Γραμματείας του Προγράμματος και άλλοι ειδικοί εμπειρογνώμονες. Τον Δήμο Αθηένου στη συνάντηση θα εκπροσωπήσουν ο Δήμαρχος  κ. Κυριάκος Καρεκλάς, η Δημοτικός Γραμματέας κ. Νατάσα Γεωργίου, ο Συντονιστής της Τοπικής Ομάδας URBACT κ. Δημήτρης Κουζαπάς και η υπεύθυνη διαχείρισης του προγράμματος κ. Σταυρούλα Γεωργίου.

Ο Δήμος Αθηένου είναι ο Επικεφαλής Εταίρος του Δικτύου «Πόλεις Εθελοντισμού», για μεταφορά της Καλής Πρακτικής του για τον Εθελοντισμό που ανθεί στην Αθηένου, σε 7 πόλεις της Ευρώπης. Η μεταφορά γίνεται ως τώρα με μεγάλη επιτυχία. Οι πόλεις που μετέχουν στο Δίκτυο ως εταίροι και θα λάβουν όλες μέρος στη συνάντηση με εκπροσώπους τους είναι:

Arcos de Valdevez της Πορτογαλίας, Άλτεα της Ισπανίας, Capizzi της Σικελίας-Ιταλία, Αλτένα της Γερμανίας, Radlin της Πολωνίας, Pregrada της Κροατίας και Kildare County Council της Ιρλανδίας.

Στη συνάντηση αυτή, η οποία θα γινόταν με φυσική παρουσία στην πόλη του Capizzi στη Σικελία και αποφασίσθηκε τελικά να γίνει διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, θα συμμετέχουν πάνω από 50 άτομα. Στόχος της συνάντησης είναι η βελτίωση της μεθόδου επικοινωνίας των αποτελεσμάτων για τους τελευταίους μήνες του προγράμματος, η γνωριμία με τις εθελοντικές δράσεις της πόλης του Capizzi και η συζήτηση με τους εταίρους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη αυτή σε θέματα εθελοντισμού. Επίσης, στα πλαίσια της Διακρατικής Συνάντησης θα γίνει η επίσημη ίδρυση του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού του Capizzi, καθώς και η βράβευση εθελοντών της πόλης, διαδικτυακά από τον Δήμαρχο Αθηένου και επί τόπου από τον Δήμαρχο του Capizzi. Τέλος, θα διοργανωθεί ανοικτό σεμινάριο με θέμα τον αντίκτυπο των συμμετοχικών και εθελοντικών μοντέλων στην κοινωνική πολιτική των δήμων, όπου θα παρουσιαστεί ο Οδηγός που έχει ετοιμαστεί μέσα από την εμπειρία των εταίρων του Δικτύου, σε σχέση με τη μεταφορά της Καλής Πρακτικής του Εθελοντισμού του Δήμου Αθηένου.

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc