Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση Δημάρχου προς δημότες της Αθηένου

Τις τελευταίες μέρες κάποιοι διαδίδουν στην Αθηένου ότι ο Δήμαρχος ζήτησε από την αστυνομία να στείλει την ειδική μονάδα «ΖΗΤΑ» για να ελέγξει τους Αθηενίτες. Αυτό είναι παντελώς ψέμα και ανήθικο. Φαίνεται ότι η μονάδα αυτή έρχεται στην Αθηένου, στα πλαίσια παγκύπριας εκστρατείας της αστυνομίας για έλεγχο των οδικών παραβάσεων.

Ο Δήμαρχος το τι έχει ζητήσει πιεστικά από τον Αρχηγό Αστυνομίας, από της ανάληψης των καθηκόντων του, είναι την ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στην αποστολή του. Τα υπόλοιπα είναι ψεύδη που διαδίδουν κάποιοι για αλλότριους σκοπούς και σίγουρα όχι για το καλό της Αθηένου.

Ο Δήμαρχος, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, από της ανάληψης των καθηκόντων τους, υπερβάλλουν εαυτό, με μόνο γνώμονα το συμφέρον των Αθηενιτών και την έγκριση πιστώσεων για προώθηση έργων στο Δήμο, για να καλυτερεύσει η ζωή των δημοτών. Οι επιτήδειοι που διαδίδουν τα γνωστά ψεύδη ας αντιληφθούν ότι οι εκλογές τέλειωσαν στις 18 Δεκεμβρίου 2016 και ας συστρατευτούν με όλους τους άλλους που έταξαν σκοπό να βοηθήσουν την Αθηένου.

Επειδή είναι λυπηρό να ασχολείται ο Δήμαρχος με τέτοια ανήθικα ψεύδη, τη στιγμή που απαιτείται συνεχής ενέργεια για προώθηση των πολλαπλών προβλημάτων του Δήμου, δεν θα επανέλθει, ό,τι και αν πουν αυτοί οι επιτήδειοι. Ο κόσμος της Αθηένου έχει κρίση και μπορεί να κρίνει. Και το απόδειξε πολλές φορές.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc