Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση για λαμπρατζιές

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι λόγω των επικείμενων ημερών που θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα, έχει ορισθεί, σε συνεργασία με τους νέους, μόνον το ακόλουθο σημείο για να χρησιμοποιηθεί για το έθιμο του ανάμματος της λαμπρατζιάς:

Άδεια τεμάχια παραπλεύρως του αγροτικού δρόμου που οδηγεί στο μόνιμο διαμορφωμένο Πράσινο Σημείο και που εφάπτονται κτήματος στο οποίο σταθμεύει αυτοκίνητο γάλακτος του Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων.

Παρακαλείται το κοινό όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτυχία της προσπάθειας αυτής του Δήμου και της Αστυνομίας, για χρήση μόνο του πιο πάνω σημείου για τον αναφερόμενο σκοπό. Σε οποιαδήποτε άλλα σημεία εντοπίζονται υλικά για άναμμα λαμπρατζιάς, αυτά θα απομακρύνονται χωρίς καμιά προειδοποίηση. Για τυχόν διευκρινίσεις το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τη γραμμή του δημότη, στο τηλ. 24524004, με δωρεάν χρέωση.

Καλούνται επίσης οι γονείς να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά τους και να ελέγχουν τόσο τυχόν ύποπτες κινήσεις τους, όσο και τις μετακινήσεις τους, σε σχέση και με τη χρήση κροτίδων.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να αποτρέψουμε τραυματισμούς με ακρωτηριασμούς ή άλλα ανεπιθύμητα γεγονότα.

8 στις 10 φορές οι κροτίδες εκρήγνυνται στα χέρια των παιδιών μας.

 

ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc