Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Είναι πολύ σημαντικό για όλους να ξεκινήσει η ξεχωριστή περισυλλογή των πράσινων αποβλήτων, τα οποία θα πρέπει  να καταλήγουν δωρεάν στο Πράσινο Σημείο και όχι με κόστος στο ΧΥΤΥ.

Ο Δήμος Αθηένου, εξυπηρετώντας τους δημότες του, ανακοινώνει ότι αρχίζει η ξεχωριστή περισυλλογή από πόρτα σε πόρτα των πράσινων αποβλήτων, δηλαδή κλαδεμάτων, χόρτων, γρασιδιού και άλλων πράσινων αποβλήτων, ανά δεκαπενθήμερο. Η πρώτη περισυλλογή θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Η περισυλλογή θα συνεχίσει να γίνεται κάθε δεύτερη Πέμπτη, δηλαδή μια φορά ανά δεκαπενθήμερο.

Καλείται το κοινό όπως ξεχωρίζει τα πράσινα απόβλητα από τα οικιακά απορρίμματα, τα οποία θα πρέπει να βγάζει για περισυλλογή το βράδυ της προηγούμενης μέρας της περισυλλογής, δηλαδή της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον η από πόρτα σε πόρτα περισυλλογή των άλλων ανακυκλώσιμων υλικών γίνεται κάθε Τετάρτη.

Η συνεργασία του κοινού με τον Δήμο Αθηένου σε σχέση με τη διαχείριση των αποβλήτων και την ξεχωριστή περισυλλογή πράσινων και ανακυκλώσιμων υλικών, θα συμβάλει σοβαρά στην εξοικονόμηση πόρων. Επίσης,  με αυτό τον τρόπο επιδεικνύουμε σεβασμό στο περιβάλλον και συμβάλλουμε στην προστασία του.

 

Από τον Δήμο Αθηένου
31 Μαΐου 2019

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc