Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση του Δημάρχου προς τους δημότες της Αθηένου

Τις τελευταίες μέρες, για άλλη μια φορά, κάποιοι επιτήδειοι διαδίδουν στην Αθηένου ότι ο Δήμαρχος ζήτησε από την αστυνομία να στείλει την ειδική μονάδα «ΖΗΤΑ» για να ελέγξει τους Αθηενίτες και να παίρνει έσοδα ο Δήμος από τα πρόστιμα. Αυτό είναι για άλλη μια φορά παντελώς ψέμα και ανήθικο. Φαίνεται ότι η μονάδα αυτή έρχεται στην Αθηένου, στα πλαίσια παγκύπριας εκστρατείας της αστυνομίας για έλεγχο των οδικών παραβάσεων. Ο Δήμος δεν παίρνει έσοδα από τα τυχόν πρόστιμα και όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί τα γραφεία του Δήμου για να ενημερωθεί με στοιχεία από το Λογιστήριο και να δει ότι ο Δήμος δεν παίρνει έσοδα από τα πρόστιμα.

Ο Δήμαρχος το τι έχει ζητήσει πιεστικά από τον Αρχηγό Αστυνομίας, από της ανάληψης των καθηκόντων του, είναι την ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στην αποστολή του. Τα υπόλοιπα είναι ψεύδη που διαδίδουν κάποιοι για άλλους σκοπούς, που μόνον το καλό της Αθηένου δεν εξυπηρετεί.

Ο Δήμαρχος, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, από της ανάληψης των καθηκόντων τους υπερβάλλουν εαυτό, με μόνο γνώμονα το συμφέρον των Αθηενιτών και την έγκριση πιστώσεων για προώθηση έργων στον Δήμο, για να καλυτερεύσει η ζωή των δημοτών.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc