Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΘΗΕΝΟΥ 18/9/2021

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Υγείας, εισακούοντας αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιασθούν εναντίον του Κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου, διευθέτησε όπως αύριο Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα εμβολιασμός 126 κατοίκων του Δήμου, όλων των ηλικιών, με το εμβόλιο της εταιρείας PFIZER.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι ακρίτες κάτοικοι που θα εμβολιασθούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και έχουν ενημερωθεί για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Όλγα Καλακούτα, η οποία έχει εγκρίνει ξανά να γίνει ο εμβολιασμός στην Αθηένου, δείχνοντας τον ανθρώπινο χαρακτήρα της.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχαριστεί και όλους τους υπόλοιπους λειτουργούς του Υπουργείου που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, την κ. Γεωργία Χριστοδούλου, Λειτουργό Α’ Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, καθώς και τους Επισκέπτες Υγείας και το άλλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που βοηθούν στους εμβολιασμούς και οι οποίοι με τον τρόπο και τις ενέργειές τους κάνουν τη διαδικασία να φαίνεται σαν πραγματική γιορτή.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                               17 Σεπτεμβρίου 2021

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc