Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος YOUROPE

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Δημήτρη Ιεροδιακόνου και τον Λογιστικό Λειτουργό του Δήμου κ. Γιάννη Χατζημιχαήλ, παρέστηκε από τις 29 ως τις 30 Οκτωβρίου 2018 στην εναρκτήρια συνάντηση του Προγράμματος YOUROPE, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Η Ευρώπη για τους Πολίτες», που έγινε στην πόλη ΄Αλτεα της Ισπανίας.  Στόχος του προγράμματος είναι η συνένωση δρόμων για καλύτερη αντίληψη των νέων για την Ευρώπη και την εξάλειψη του Ευρωσκεπτικισμού.

Στο πρόγραμμα μετείχαν πόλεις ή φορείς από τη Βαρσοβία – Πολωνία, τη Λουμπλιάνα – Σλοβενία, την Ελασσώνα – Ελλάδα, τη Σόφια – Βουλγαρία, τον Νότο – Σικελία – Ιταλία, τις Βρυξέλλες – Βέλγιο και ο Δήμος Αθηένου.

Οι δράσεις του προγράμματος καλύπτονται 100% από Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος θα γίνουν συναντήσεις σε όλες τις πόλεις του δικτύου, ενώ μεταξύ 3-5 Απριλίου 2019 θα γίνει συνάντηση στον Δήμο Αθηένου.

Στη συνάντηση στην ΄Αλτεα της Ισπανίας ο Δήμαρχος Αθηένου είχε την ευκαιρία να γνωρισθεί και να συνεργασθεί με τον Δήμαρχο της πόλης ΄Αλτεα, καθώς και τον Δήμαρχο της πόλης Τσιάλο Ισπανίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc