Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου – Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive

#BeActive Athienou Sport Villag

Ο Δήμος Αθηένου συμμετείχε στην  5η  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, η οποία αποτελεί  μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη και συντονίζεται στην Κύπρο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Το γενικό θέμα της εκστρατείας είναι «#BeActive» («να είστε ενεργοί») και στοχεύει στο να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η Εβδομάδα ήταν για όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Ο Δήμος Αθηένου  έλαβε μέρος ως «Ενεργό Αθλητικό Χωριό» (#Be Active Sport Village) με ποικίλες αθλητικές δράσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις 23 Σεπτεμβρίου, που έγινε η επίσημη έναρξη, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, με την τελευταία δράση της κολύμβησης. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 15 ποικίλες αθλητικές δράσεις.

Στην εβδομάδα αθλητισμού #BeActive του Δήμου Αθηένου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, καθώς και επισκεπτών από τη Λάρνακα και χωριά της περιοχής. Όλοι χάρηκαν τις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, ενώ τόνιζαν την ανάγκη της συνεχούς αθλητικής δραστηριότητας για καλύτερη ζωή και φυσική κατάσταση.

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τις ευχαριστίες του σ’ όλους τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές δημότες για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται προς τον  Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τον συντονισμό και την ουσιαστική υποστήριξη όλων των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από τις 23/9/2019 μέχρι και τις 30/9/2019 στην Αθηένου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc