Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μεγάλη κινητοποίηση για φύτευση 1.500 δένδρων στον Δήμο Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου, μετά από έγκριση αιτήματός του προς το Τμήμα Δασών, εξασφάλισε 1.500 δένδρα για να φυτευθούν σε συγκεκριμένους χώρους της Αθηένου.  Η προσπάθεια του Δήμου αποσκοπεί στην αύξηση του πρασίνου στην περιοχή του, με όλα τα συνεπακόλουθα οφέλη που αυτό συνεπάγεται.

Ο Δήμος, σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, αποφάσισε όπως προωθήσει τη φύτευση των δένδρων το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, μετά από μια μεγάλη κινητοποίηση του κοινού. Σημείο συνάντησης θα είναι ο χώρος στον οποίο θα δημιουργηθεί Πάρκο Αγνοουμένων, νότια του δρόμου από Αθηένου προς Λευκωσία, στις 9:00π.μ.

Με επιστολή του Δημάρχου προς τα τοπικά κόμματα, τους προσκόπους, τον κυνηγετικό σύλλογο και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, παρακλήθηκαν όπως ζητήσουν από τα μέλη τους να λάβουν μέρος στη δενδροφύτευση.

Παράλληλα, καλούνται οι δημότες και όποιοι μπορούν να βοηθήσουν, να λάβουν μέρος στη δενδροφύτευση, ώστε να καταστεί δυνατή η επιτυχία του στόχου που τέθηκε.

Ας συμβάλουμε όλοι σε ένα πιο πράσινο και αειφόρο περιβάλλον, για το καλό της Αθηένου, των δημοτών της και του τόπου μας γενικότερα.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc