Τελευταίες ειδήσεις

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑΣ “ΜAS” (ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΛΤΔ) ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Τα φιλάνθρωπα αισθήματα της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου αποδεικνύονται στην πράξη για άλλη μια φορά. Με ανακοίνωσή της η υπεραγορά θα μαζεύει από το κοινό ρούχα και παιγνίδια καλής ποιότητας, τα οποία θα παραδίδει στον Δήμαρχο Αθηένου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, για να διανεμηθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Αυτά θα διαχωρίζονται κατά ηλικίες και θα παραδίδονται στις διευθύνσεις των σχολείων της Αθηένου (Βρεφοκομικός Σταθμός, Νηπιαγωγεία, Παιδοκομικός Σταθμός, Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσιο), όπου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων θα διανέμονται σε παιδιά απόρων οικογενειών και γενικά σε παιδιά του Δήμου που έχουν ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει προσπάθεια όλα τα παιδιά να έχουν το παιγνίδι τους και τα ρούχα τους και αυτές τις γιορτές. Γι’ αυτό καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν να μαζευτούν τα είδη αυτά για τα παιδιά.

Παράλληλα η υπεραγορά παρέδωσε στον Δήμαρχο για διανομή μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κουπόνια ψωνίσματος τροφίμων από την υπεραγορά, συνολικού ύψους €350.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για τη φιλάνθρωπη πράξη της Υπεραγοράς και τον συνεχάρη που τούτες τις γιορτινές Πασχαλινές μέρες που έρχονται, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, γίνονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν  οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν φορείς και άτομα της Αθηένου προς αυτούς που τη χρειάζονται.

 

Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου
19 Απριλίου 2021

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc