Τελευταίες ειδήσεις

Η Αθηένου πενθεί το άξιο και πολυαγαπημένο της τέκνο, Νίκο Μουγιάρη

Ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου με βαθιά θλίψη και συγκλονισμό ανακοινώνουν τον θάνατο του διαχρονικού μεγάλου ευεργέτη της Αθηένου Νίκου Μουγιάρη, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο 5/1/19 στη Νέα Υόρκη.

Η Αθηένου ολόκληρη πενθεί το άξιο και πολυαγαπημένο της τέκνο, που στάθηκε διαχρονικά δίπλα στην αγαπημένη του γενέτειρα, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τους αγώνες και τα διάφορα κοινωφελή ιδρύματα της Αθηένου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου συνήλθε έκτακτα και αφού τήρησε μονόλεπτη σιγή, τιμώντας τη μνήμη του άξιου ανδρός και μεγάλου ευεργέτη της Αθηένου, Νίκου Μουγιάρη, ειδικά αποφάσισε τα ακόλουθα:

α. Να κηρύξει τριήμερο πένθος και να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες  εκδηλώσεις.

β. Οι σημαίες στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο να κυματίζουν μεσίστιες για 40 ημέρες.

γ. Η φωτογραφία του Νίκου Μουγιάρη να τοποθετηθεί σε περίοπτο μέρος στην είσοδο του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου.

δ. Ο κεντρικός δρόμος εισόδου στην Αθηένου, που βρίσκεται μεταξύ του κυκλικού κόμβου της Βιομηχανικής Περιοχής και του κυκλικού κόμβου παρά την κεντρική υδατοδεξαμενή, ο γνωστός Νότιος Παρακαμπτήριος Αθηένου, τιμής ένεκεν να ονομαστεί Λεωφόρος Νίκου Μουγιάρη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου εκφράζει προς την οικογένεια του Νίκου Μουγιάρη ειλικρινή συλλυπητήρια, τονίζοντας το μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω του ο πάνω απ’ όλα άνθρωπος και μεγάλος ευεργέτης της Αθηένου Νίκος Μουγιάρης.

 

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc