Τελευταίες ειδήσεις

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

Ο Δήμος Αθηένου, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στον τομέα της δημόσιας υγείας και συμβάλλοντας στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Κράτους για περιορισμό του Κορωνιού, προτρέπει το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις αποφάσεις, υποδείξεις και οδηγίες οι οποίες δίνονται από τα αρμόδια Υπουργεία και Φορείς.

Ενόψει της πιο μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από όλους για περιορισμό του προβλήματος, ο Δήμος Αθηένου υπενθυμίζει σε όλους ότι πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της JCC. Για θέματα που αφορούν άλλου είδους εξυπηρέτηση από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηένου, το κοινό παρακαλείται να αποφεύγει τις επισκέψεις στα Γραφεία του Δήμου και αυτές να γίνονται μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους.

Επίσης, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με δωρεάν κλήση στη Γραμμή του Δημότη, στο 24524004 ή και στο τηλέφωνο 24811370, για εξυπηρέτηση.

Με την ευκαιρία αυτή απευθύνεται επίσης έκκληση προς όλους τους δημότες, όπως τηρούν τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας. Όσοι παρουσιάζουν συμπτωματολογία, καλούνται όπως επικοινωνούν άμεσα με το Κέντρο Κλήσεων 1420.

Σημειώνεται ότι συνεχής ενημέρωση και επίσημη πληροφόρηση με οδηγίες για τον νέο Κορωνιό αναρτώνται από το Υπουργείο Υγείας, στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pio.gov.cy/coronavirus.

Συστήνεται ψυχραιμία και μη πανικός, αλλά σοβαρότητα και λήψη από τον καθένα των επιβαλλόμενων προσωπικών μέτρων υγιεινής, για να αντιμετωπιστεί όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc