Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δίοδος Αθηένου – Λευκωσίας μέσω Πυροΐου.

Ο Δήμαρχος  Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς προέδρευσε διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο το βράδυ στις 25 Οκτωβρίου 2018 και συζήτησε με εκπροσώπους όλων των οργανωμένων συνόλων της Αθηένου τις εξελίξεις σε σχέση με τη διάνοιξη τις διόδου Πυροΐου.

Εν όψει  των διεργασιών που γίνονται για επανέναρξη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού και της συζήτησης του θέματος της διάνοιξης οδοφραγμάτων, η Αθηένου σύσσωμη δηλώνει παρούσα και διεκδικεί το άνοιγμα της διόδου, η οποία παραμένει για 44 και πλέον χρόνια παράνομα κλειστή.

Η σύσκεψη ομόφωνα κατέληξε ότι ως περιοχή, η Αθηένου δεν θα αποδεχθεί τη συμφωνία οποιωνδήποτε άλλων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, αν σ’  αυτά δεν περιλαμβάνεται πρώτα η διάνοιξη της διόδου Πυροΐου. Η Αθηένου ζητά επιτακτικά να είναι η διάνοιξη το πρώτο μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης, πέραν αυτών που ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Ενόψει της συνάντησης Αναστασιάδη-Ακκιντζί και των διεργασιών που αναμένεται να ακολουθήσουν, η σύσκεψη αποφάσισε να αναμένει τις εξελίξεις και να επιφυλαχθεί για τα επόμενα βήματα της περιοχής Αθηένου.