Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου – Προώθηση διαδικασιών για διάνοιξη της διόδου Πυροΐου

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και εκπροσώπους του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυροΐου, είχε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, σε σχέση με την προώθηση των διαδικασιών για διάνοιξη της διόδου Πυροΐου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου επισήμανε στον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. ότι 43 χρόνια είναι πάρα πολλά για να μην έχει ανοίξει η δίοδος και ζήτησε τη βοήθειά του ώστε η δική μας πλευρά να θέσει πιο έντονα προς την τ/κ πλευρά το αίτημα για διάνοιξή της.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. συμφώνησε ότι η δίοδος θα πρέπει να ανοίξει το συντομότερο και υποσχέθηκε ότι στα πλαίσια των διεργασιών που γίνονται για λύση του Κυπριακού, θα θέσει με την πρώτη ευκαιρία επιτακτικά το θέμα και θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να δεχθεί η τ/κ πλευρά τη διάνοιξη της διόδου.