Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ», ΤΟΜΟΣ Γ΄, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΥΣΗΣ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΟΥΡΗ

Με την ευκαιρία των 65 χρόνων από το Ολοκαύτωμα του Μαχαιρά, ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Δημάρχου Λύσης Αντρέα Καουρή «Γρηγόρης Αυξεντίου», Τόμος Γ’, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στις 8:15 μ.μ., στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος.

Θα ακολουθήσει παρέμβαση από τον Δημοσιογράφο – Ιστορικό Συγγραφέα Παναγιώτη Παπαδημήτρη.

Την παρουσίαση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αθηένου, κ. Κυριάκος Καρεκλάς και ο συγγραφέας του βιβλίου, κ. Αντρέας Καουρής.

Την εκδήλωση θα διανθίσει με τραγούδια η Χορωδία του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Χατζηστάθη.

Θα ακολουθήσει δεξίωση, στην οποία θα διατίθενται τα βιβλία. Στον χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τη ζωή του Ήρωα, από το προσωπικό αρχείο του  συγγραφέα.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                       28 Ιουνίου 2022