Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση για λαμπρατζιές

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι λόγω των επικείμενων ημερών που θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα, έχει ορισθεί το ακόλουθο σημείο μόνον για να χρησιμοποιηθεί για το έθιμο του ανάμματος της λαμπρατζιάς:

Άδεια τεμάχια στο τέρμα της οδού Σόλωνος, μετά το σημείο όπου βρισκόταν η παλιά υδατοδεξαμενή της Αθηένου. Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις και καθοδήγηση σε σχέση με το πιο πάνω σημείο που έχει ορισθεί, παρακαλώ να επικοινωνείτε με τη γραμμή του δημότη στο τηλέφωνο 24524004, με δωρεάν χρέωση.

Παρακαλείται το κοινό όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτυχία της προσπάθειας αυτής, η οποία γίνεται με τη συνεργασία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για χρήση μόνο του σημείου αυτού για τον αναφερόμενο σκοπό. Σε οποιαδήποτε άλλα σημεία εντοπίζονται υλικά για άναμμα λαμπρατζιάς, αυτά θα απομακρύνονται χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Καλούνται επίσης οι γονείς να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά τους και να ελέγχουν τόσο τυχόν μη συνηθισμένες κινήσεις τους, όσο και τις μετακινήσεις τους, σε σχέση και με τη χρήση κροτίδων.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να αποτρέψουμε αυτό το Πάσχα τραυματισμούς με ακρωτηριασμούς ή άλλα ανεπιθύμητα γεγονότα.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc