Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά, ο Πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή κ. Γιώργο Προκοπίου, επισκέφθηκε την Αθηένου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου.

Σε μια εγκάρδια συνάντηση ο πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τις προσπάθειες που γίνονται για τη διάνοιξη της διόδου Πυροΐου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθηένου λόγω της μη διάνοιξης εδώ και 45 χρόνια και το αίτημα των Αθηενιτών το Κράτος να είναι αρωγός της Αθηένου λόγω αυτής της συνεχιζόμενης κατάστασης.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, όπως η εφαρμογή του νέου στεγαστικού σχεδίου για τις ακριτικές περιοχές, η καθυστέρηση που παρατηρείται στη θεσμοθέτηση της νέας Κτηνοτροφικής Ζώνης Αθηένου, οι καθυστερήσεις στην προώθηση του έργου της Αναπαλαίωσης της Δημοτικής Αγοράς και του σχεδιασμού της Κεντρικής Πλατείας του Δήμου, την αναμονή για 2 σχεδόν χρόνια της επάλειψης με πρέμιξ δρόμων αρμοδιότητας Τμήματος Δημοσίων Έργων, τις ψηλές εκτιμήσεις κτημάτων που βρίσκονται κοντά στην κατεχόμενη από τα Τούρκικα στρατεύματα περιοχή με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να πληρώνουν ψηλούς φόρους και το νέο Νοσοκομείο που ανεγείρεται στον Δήμο.

Ο κ. Συλλούρης ενημερώθηκε με λεπτομέρεια για όλα τα θέματα, ενώ ανέλαβε να μιλήσει με τα αρμόδια Υπουργεία/Τμήματα και αν χρειασθεί και με τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για επίσπευση προώθησης και υλοποίησης των θεμάτων που εγέρθηκαν.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Βουλής για την επίσκεψή του, ενώ ανέφερε ότι θα τον ενημερώνει για την πρόοδο στα προβλήματα που αναφέρθηκαν, ώστε να μπορεί και ο ίδιος να βοηθήσει όσο μπορεί στην προώθησή τους.