Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ

Αντιπροσωπεία του Δήμου Λύσης, υπό τον Δήμαρχο Ανδρέα Καουρή,  επεσκέφθη σήμερα το πρωί το ακριτικό φυλάκιο της Αθηένου στον δρόμο που οδηγεί στη Τουρκοκρατούμενη σήμερα Λύση.

Στην εισαγωγική του ομιλία ο Διοικητής της περιοχής,  αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία, εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψή της, λέγοντας ότι αυτή η επίσκεψη αποτελεί έμπρακτο ενδιαφέρον του Δήμου Λύσης στους οπλίτες της Εθνικής  Φρουράς που εκτελούν την αποστολή τους.

Ο Δήμαρχος Λύσης στη σύντομη ομιλία του, αφού ευχήθηκε στους στρατιώτες του φυλακίου Καλή Χρονιά με Υγεία και Ελευθερία στην πατρίδα μας, τόνισε τη συμβολική σημασία που έχει η επίσκεψη αυτή  στο φυλάκιο που βρίσκεται μόνο λίγα χιλιόμετρα από τη Λύση.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς της Λύσης με την Αθηένου, επισημαίνοντας τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι δύο Δήμοι.

Την αντιπροσωπεία της Λύσης συνόδευε ο Δήμαρχος Αθηαίνου Κυριάκος Καρεκλάς, ο οποίος σε σύντομη παρέμβαση του εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία της αντιπροσωπείας της Λύσης στην Αθηένου, τονίζοντας τη σημασία της συμβολικής  επίσκεψης,  η οποία υπενθυμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις μπροστά στη σκλαβωμένη πατρίδα μας.

Ο Δήμαρχος επέδωσε συμβολικά δώρα στους στρατιώτες  και παρακάλεσε τον Διοικητή να δώσει τα  υπόλοιπα δώρα και στους στρατιώτες των άλλων ακριτικών φυλακίων.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc