Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

AMERICAN COLLEGE – ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Πληροφορείται το κοινό ότι το American College προσφέρει έκπτωση 15% στα δίδακτρα σε δημότες του Δήμου Αθηένου για ένα από τα παρακάτω αξιολογημένα προγράμματα σπουδών, ώστε να αποκτήσουν ακαδημαϊκές γνώσεις, να βελτιώσουν τις ικανότητες τους και να ανελιχθούν επαγγελματικά:

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ
  • Μηχανογραφημένη Λογιστική
  • Γραμματειακά
  • Μαγειρική
  • Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών
  • Διοίκηση Ξενοδοχείου

Η έκπτωση ισχύει για όλα τα έτη σπουδών. Το Κολέγιο προσφέρει επιπλέον υποτροφία σε οικογένειες με χαμηλα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια.

Προσφέρονται προσιτά δίδακτρα, δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας, ευκολίες πληρωμής και ευέλικτο ωράριο των μαθημάτων (προσφέρονται βραδινά τμήματα).

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές στο εαρινό τετράμηνο 2022, το οποίο ξεκινάει αρχές Φεβρουαρίου. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία εισδοχής, τα δίδακτρα, τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22368013 ή στο marketing@ac.ac.cy ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κολεγίου www.ac.ac.cy.