Τελευταίες ειδήσεις

Χρηματική Βοήθεια στους Πληγέντες Πυρκαγιών Αττικής

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει βαθιά θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Αττική και στέλνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις Τοπικές Αρχές και στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς.  Επίσης εκφράζει τις ευχές του για υγεία σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους,  καθώς και για σώα ανεύρεση όλων όσων εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ο Δήμος Αθηένου είχε επικοινωνία με αρμόδιους φορείς των πληγέντων Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, για συνεννόηση στην προσπάθεια για κάλυψη των άμεσων αναγκών που προέκυψαν στις περιοχές που πλήγηκαν.

Ενόψει παράκλησης των ανωτέρω φορέων και λόγω συλλογής πολλών ειδών πρώτης ανάγκης, έχει αποφασιστεί και καλούνται οι δημότες Αθηένου και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, να καταθέσουν χρηματικές εισφορές για ανακούφιση των πληγέντων.  Παράκληση του Δήμου Αθηένου είναι όπως αυτές κατατίθενται σ’ έναν από τους πιο κάτω ειδικούς λογαριασμούς:

α. Ειδικός Λογαριασμός στον οποίο μπορούν να γίνουν καταθέσεις σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα της Κύπρου και στα υποκαταστήματά του, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τράπεζα: Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
BIC:        CBCYCY2N
IBAN:      CY80 0010 0001 0000 0000 0600 1022

β. Ειδικός Λογαριασμός που έχει ανοιχθεί από την ΄Ενωση Δήμων Κύπρου.
Τράπεζα: Ελληνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 101 – 01 – 208545 – 02
IBAN: CY 34005001010001010120854502

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τον μεγάλο του θαυμασμό για την άμεση κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση φορέων και ατόμων του Δήμου μας, για απάμβλυνση του δράματος που βιώνουν οι κάτοικοι των πληγείσων περιοχών.  Παρακαλεί επίσης όλους τους φορείς του Δήμου, την Εκκλησία και τους δημότες να βοηθήσουν όσο μπορούν στην προώθηση συλλογής της οικονομικής βοήθειας για τους πληγέντες.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc