Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Χρηματική Βοήθεια στους Πληγέντες Πυρκαγιών Αττικής

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει βαθιά θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Αττική και στέλνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις Τοπικές Αρχές και στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς.  Επίσης εκφράζει τις ευχές του για υγεία σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους,  καθώς και για σώα ανεύρεση όλων όσων εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ο Δήμος Αθηένου είχε επικοινωνία με αρμόδιους φορείς των πληγέντων Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, για συνεννόηση στην προσπάθεια για κάλυψη των άμεσων αναγκών που προέκυψαν στις περιοχές που πλήγηκαν.

Ενόψει παράκλησης των ανωτέρω φορέων και λόγω συλλογής πολλών ειδών πρώτης ανάγκης, έχει αποφασιστεί και καλούνται οι δημότες Αθηένου και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, να καταθέσουν χρηματικές εισφορές για ανακούφιση των πληγέντων.  Παράκληση του Δήμου Αθηένου είναι όπως αυτές κατατίθενται σ’ έναν από τους πιο κάτω ειδικούς λογαριασμούς:

α. Ειδικός Λογαριασμός στον οποίο μπορούν να γίνουν καταθέσεις σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα της Κύπρου και στα υποκαταστήματά του, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τράπεζα: Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
BIC:        CBCYCY2N
IBAN:      CY80 0010 0001 0000 0000 0600 1022

β. Ειδικός Λογαριασμός που έχει ανοιχθεί από την ΄Ενωση Δήμων Κύπρου.
Τράπεζα: Ελληνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 101 – 01 – 208545 – 02
IBAN: CY 34005001010001010120854502

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τον μεγάλο του θαυμασμό για την άμεση κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση φορέων και ατόμων του Δήμου μας, για απάμβλυνση του δράματος που βιώνουν οι κάτοικοι των πληγείσων περιοχών.  Παρακαλεί επίσης όλους τους φορείς του Δήμου, την Εκκλησία και τους δημότες να βοηθήσουν όσο μπορούν στην προώθηση συλλογής της οικονομικής βοήθειας για τους πληγέντες.