Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου “Let’s Do It! Awards”

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέστη το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2019 στην μαζική εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων και επίδοσης των “Let’s Do It! Awards” που οργάνωσε το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος, υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου. Σ’ αυτή παρέστη και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη.

Ο Δήμος Αθηένου συνέβαλε, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια, για τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση του νησιού μας  Let’s Do It Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο 2019, η οποία φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με 49,560 εθελοντές.

Ο Δήμος Αθηένου πήρε τη τιμητική διάκριση «Δήμος προς Μίμηση» για την αξιέπαινη συμμετοχή του στην Παγκύπρια εκστρατεία.

Επίσης ο Δήμος συνέβαλε στην παράδοση σε όλους τους  μαθητές που φοιτούν στα δημόσια σχολεία του Δήμου, δωρεάν επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια, καθιστώντας τον Δήμο Αθηένου τον πρώτο Δήμο Παγκύπρια που πετυχαίνει τον στόχο αυτό, λέγοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ στο πλαστικό καλαμάκι!

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc