Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε σήμερα 25 Ιουνίου 2020 ένα τροχοκάθισμα από την εθελοντική ομάδα «Ανάσα Ζωής», ως αποτέλεσμα της παράδοσης στην ομάδα μεγάλου αριθμού πωμάτων γάλακτος από την Υπεραγορά «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου.

Την παράδοση έκανε μπροστά από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου εκ μέρους της εθελοντικής ομάδας «Ανάσα Ζωής» ο κ. Ανδρέας Παττίχης, παρουσία του διευθυντή της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριου Δράκου.

Η Υπεραγορά για μήνες μάζευε πώματα γάλακτος από πελάτες της, τα αποθήκευε σε ειδικό χώρο και αφού μάζεψε πώματα ενός τόνου, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αθηένου, αυτά παραδόθηκαν στην εθελοντική ομάδα «Ανάσα Ζωής».

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τόσο τον κ. Παττίχη για την παράδοση του τροχοκαθίσματος, αλλά και τον διευθυντή της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για την πολύμηνη και ευγενή χειρονομία τους για συλλογή των πωμάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δωρεάν του τροχοκαθίσματος.

Το τροχοκάθισμα ήδη δόθηκε από τον Δήμαρχο στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ενοίκων της Στέγης.

25 Ιουνίου 2020

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc