Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε σήμερα 25 Ιουνίου 2020 ένα τροχοκάθισμα από την εθελοντική ομάδα «Ανάσα Ζωής», ως αποτέλεσμα της παράδοσης στην ομάδα μεγάλου αριθμού πωμάτων γάλακτος από την Υπεραγορά «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου.

Την παράδοση έκανε μπροστά από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου εκ μέρους της εθελοντικής ομάδας «Ανάσα Ζωής» ο κ. Ανδρέας Παττίχης, παρουσία του διευθυντή της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριου Δράκου.

Η Υπεραγορά για μήνες μάζευε πώματα γάλακτος από πελάτες της, τα αποθήκευε σε ειδικό χώρο και αφού μάζεψε πώματα ενός τόνου, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αθηένου, αυτά παραδόθηκαν στην εθελοντική ομάδα «Ανάσα Ζωής».

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τόσο τον κ. Παττίχη για την παράδοση του τροχοκαθίσματος, αλλά και τον διευθυντή της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για την πολύμηνη και ευγενή χειρονομία τους για συλλογή των πωμάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δωρεάν του τροχοκαθίσματος.

Το τροχοκάθισμα ήδη δόθηκε από τον Δήμαρχο στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ενοίκων της Στέγης.

25 Ιουνίου 2020