Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Σεμινάρια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στην Κύπρο / Εκστρατεία ενημέρωσης.

Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί ενημερώνονται για την υγιεινή διατροφή και την αγροτική παραγωγή

Σεμινάρια της εκστρατείας «Κύκλοι της γης»

Για την αξία της υγιεινής διατροφής, τις καταναλωτικές συνήθειες και την αγροτική παραγωγή ενημερώθηκαν στο πλαίσιο σεμιναρίου μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) στην Κύπρο, «Κύκλοι της γης».

Στόχος των σεμιναρίων είναι η παροχή μίας σφαιρικής ενημέρωσης για τα όσα προσφέρει η ΚΑΠ στην Κύπρο μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και των ειδικών μέτρων στήριξης των γεωργών.

Με τη χρήση διαδραστικών μέσων, μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, θα μπορέσουν να κατανοήσουν με εύκολο και απλό τρόπο τη σημασία της ΚΑΠ.

Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην υγιεινή διατροφή και τη σχέση της με την αγροτική παραγωγή, στις απάτες στα τρόφιμα, στην κομποστοποίηση καθώς και στη σημασία των γεωργικών και κτηνοτροφικών επαγγελμάτων.

Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε μαθητές και φοιτητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Το πρόγραμμα «Κύκλοι της γης» υλοποιείται από τους Συμβούλους Επικοινωνίας και Στρατηγικής Opinion and Action και είναι κατά 60% χρηματοδοτούμενο από την Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG AGRI).

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για συμμετοχή στα σεμινάρια μπορείτε να καλέσετε στο 22875561 ή στο 96210363.

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc