Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Σεμινάρια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στην Κύπρο / Εκστρατεία ενημέρωσης.

Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί ενημερώνονται για την υγιεινή διατροφή και την αγροτική παραγωγή

Σεμινάρια της εκστρατείας «Κύκλοι της γης»

Για την αξία της υγιεινής διατροφής, τις καταναλωτικές συνήθειες και την αγροτική παραγωγή ενημερώθηκαν στο πλαίσιο σεμιναρίου μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) στην Κύπρο, «Κύκλοι της γης».

Στόχος των σεμιναρίων είναι η παροχή μίας σφαιρικής ενημέρωσης για τα όσα προσφέρει η ΚΑΠ στην Κύπρο μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και των ειδικών μέτρων στήριξης των γεωργών.

Με τη χρήση διαδραστικών μέσων, μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, θα μπορέσουν να κατανοήσουν με εύκολο και απλό τρόπο τη σημασία της ΚΑΠ.

Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην υγιεινή διατροφή και τη σχέση της με την αγροτική παραγωγή, στις απάτες στα τρόφιμα, στην κομποστοποίηση καθώς και στη σημασία των γεωργικών και κτηνοτροφικών επαγγελμάτων.

Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε μαθητές και φοιτητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Το πρόγραμμα «Κύκλοι της γης» υλοποιείται από τους Συμβούλους Επικοινωνίας και Στρατηγικής Opinion and Action και είναι κατά 60% χρηματοδοτούμενο από την Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG AGRI).

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για συμμετοχή στα σεμινάρια μπορείτε να καλέσετε στο 22875561 ή στο 96210363.