Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ – Ακύρωση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων.

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την ακύρωση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, που θα πραγματοποιείτο την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Σεβόμενος τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας σε σχέση με την πανδημία του Κορωνοϊού και για την αποφυγή της εξάπλωσης στα πλαίσια του Φεστιβάλ, ο Δήμος Αθηένου αποφάσισε την ακύρωσή του.

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα εξαιρετικά φεστιβάλ τοπικών προϊόντων του τόπου μας, προσελκύει κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες κόσμου και η πραγματοποίησή του φέτος, με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, είναι κάτι που καθίσταται αδύνατον.

Ο Δήμος απολογείται προς τους πολλούς εθελοντές του, καθώς και τους παραγωγούς των Αθηενίτικων Προϊόντων, που αγωνιούν για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ, τους καλεί να κάνουν υπομονή και αφού καταφέρουμε να λυτρωθούμε από την πανδημία και τον Κορωνοϊό, θα πορευτούμε για την πραγματοποίηση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων στις αρχές Οκτωβρίου του 2021.

Από τον Δήμο Αθηένου
21 Σεπτεμβρίου 2020

Copyright 2021 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc