Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ – Ακύρωση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων.

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την ακύρωση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, που θα πραγματοποιείτο την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Σεβόμενος τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας σε σχέση με την πανδημία του Κορωνοϊού και για την αποφυγή της εξάπλωσης στα πλαίσια του Φεστιβάλ, ο Δήμος Αθηένου αποφάσισε την ακύρωσή του.

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα εξαιρετικά φεστιβάλ τοπικών προϊόντων του τόπου μας, προσελκύει κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες κόσμου και η πραγματοποίησή του φέτος, με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, είναι κάτι που καθίσταται αδύνατον.

Ο Δήμος απολογείται προς τους πολλούς εθελοντές του, καθώς και τους παραγωγούς των Αθηενίτικων Προϊόντων, που αγωνιούν για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ, τους καλεί να κάνουν υπομονή και αφού καταφέρουμε να λυτρωθούμε από την πανδημία και τον Κορωνοϊό, θα πορευτούμε για την πραγματοποίηση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων στις αρχές Οκτωβρίου του 2021.

Από τον Δήμο Αθηένου
21 Σεπτεμβρίου 2020