Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου με ανακοίνωσή του συγχαίρει θερμά τον Δημοτικό Πολιτιστικό Όμιλο Αθηένου και ιδιαίτερα όλη τη Θεατρική Ομάδα, τον Σκηνοθέτη κ. Κυριάκο Κυριάκου και όλους τους άλλους συνεργάτες της Ομάδας για τη φετεινή μεγάλη επιτυχία τους στα πλαίσια του 34ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ).

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Οργανισμός, η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ, με την παράσταση «Ξύπνα Βασίλη», πήρε τιμητική διάκριση μαζί με πέντε άλλες θεατρικές ομάδες, ενώ την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, στις 20.00, θα παρουσιάσει την παράστασή της στον ΘΟΚ στη Λευκωσία, όπου θα παρουσιάσουν τις δικές τους παραστάσεις σε διαφορετικές μέρες ακόμη δύο θεατρικές ομάδες που πήραν τιμητική διάκριση.

Ο Δήμος Αθηένου συγχαίρει επίσης  τον Χρυσόστομο Ιωσηφίδη για το ειδικό βραβείο Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ που πήρε εξ ημίσειας με άλλο ηθοποιό, για τον ρόλο του ως «ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ» στην παράσταση «Ξύπνα Βασίλη».

Παράλληλα συγχαίρει τη Χριστίνα Παπαμιχαήλ για το ειδικό βραβείο Β’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ για τον ρόλο της ως «ΙΟΥΛΙΑ» στην ίδια παράσταση.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζονται και στον Σκηνοθέτη της Ομάδας κ. Κυριάκο Κυριάκου, για το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ που πήρε με την παράσταση άλλης θεατρικής ομάδας.

Τέτοιες επιτυχίες ανταμείβουν τους ηθοποιούς και τους άλλους συντελεστές στη Θεατρική Ομάδα, αλλά παράλληλα αποδεικνύουν ότι οι κόποι που καταβάλλουν όλοι σε ελεύθερό τους χρόνο μέχρι την παρουσίαση της παράστασης δεν πάνε χαμένοι και προσφέρουν κίνητρο και σε άλλους δημότες να πλαισώσουν τις ομάδες του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου.

Ο Δήμος ενημερώνει το κοινό ότι μπορεί να κρατήσει δωρεάν εισιτήρια της παράστασης της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021, στις 20.00, τηλεφωνώντας στο Ταμείο Θεάτρου του ΘΟΚ, τηλ. 77772717, από Τρίτη ως Κυριακή, 10.00-13.30 και 16.00-18.00. Ο ΘΟΚ, σύμφωνα με τα διατάγματα για την πανδημία, εφαρμόζει ειδική πολιτική γι’ αυτούς που επιτρέπεται να εισέλθουν στο Θέατρο.

Από τον Δήμο Αθηένου                                              12 Δεκεμβρίου 2021

 

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc