Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου με ανακοίνωσή του συγχαίρει θερμά τον Δημοτικό Πολιτιστικό Όμιλο Αθηένου και ιδιαίτερα όλη τη Θεατρική Ομάδα, τον Σκηνοθέτη κ. Κυριάκο Κυριάκου και όλους τους άλλους συνεργάτες της Ομάδας για τη φετεινή μεγάλη επιτυχία τους στα πλαίσια του 34ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ).

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Οργανισμός, η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ, με την παράσταση «Ξύπνα Βασίλη», πήρε τιμητική διάκριση μαζί με πέντε άλλες θεατρικές ομάδες, ενώ την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, στις 20.00, θα παρουσιάσει την παράστασή της στον ΘΟΚ στη Λευκωσία, όπου θα παρουσιάσουν τις δικές τους παραστάσεις σε διαφορετικές μέρες ακόμη δύο θεατρικές ομάδες που πήραν τιμητική διάκριση.

Ο Δήμος Αθηένου συγχαίρει επίσης  τον Χρυσόστομο Ιωσηφίδη για το ειδικό βραβείο Α’ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ που πήρε εξ ημίσειας με άλλο ηθοποιό, για τον ρόλο του ως «ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ» στην παράσταση «Ξύπνα Βασίλη».

Παράλληλα συγχαίρει τη Χριστίνα Παπαμιχαήλ για το ειδικό βραβείο Β’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ για τον ρόλο της ως «ΙΟΥΛΙΑ» στην ίδια παράσταση.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζονται και στον Σκηνοθέτη της Ομάδας κ. Κυριάκο Κυριάκου, για το  ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ που πήρε με την παράσταση άλλης θεατρικής ομάδας.

Τέτοιες επιτυχίες ανταμείβουν τους ηθοποιούς και τους άλλους συντελεστές στη Θεατρική Ομάδα, αλλά παράλληλα αποδεικνύουν ότι οι κόποι που καταβάλλουν όλοι σε ελεύθερό τους χρόνο μέχρι την παρουσίαση της παράστασης δεν πάνε χαμένοι και προσφέρουν κίνητρο και σε άλλους δημότες να πλαισώσουν τις ομάδες του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου.

Ο Δήμος ενημερώνει το κοινό ότι μπορεί να κρατήσει δωρεάν εισιτήρια της παράστασης της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021, στις 20.00, τηλεφωνώντας στο Ταμείο Θεάτρου του ΘΟΚ, τηλ. 77772717, από Τρίτη ως Κυριακή, 10.00-13.30 και 16.00-18.00. Ο ΘΟΚ, σύμφωνα με τα διατάγματα για την πανδημία, εφαρμόζει ειδική πολιτική γι’ αυτούς που επιτρέπεται να εισέλθουν στο Θέατρο.

Από τον Δήμο Αθηένου                                              12 Δεκεμβρίου 2021