Τελευταίες ειδήσεις

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, αγαπητοί συμπατριώτες.

Το Πάσχα, η λαμπρότερη γιορτή των Ορθόδοξων Χριστιανών και κυρίως εμάς των Ελλήνων, έφτασε και πάλι. Δυστυχώς και φέτος με παρούσα την πανδημία και τον Κορωνοϊό. Παρά τα προβλήματα που επιφέρει όμως ο ιός, ο Υιός του Θεού θα Σταυρωθεί για μας και θα Αναστηθεί, στέλνοντας το χαρούμενο μήνυμα της νίκης πάνω στον θάνατο και της Ελπίδας που το συνοδεύει.

Η προσμονή για την Ανάσταση του Χριστού μας γεμίζει με πολλά συναισθήματα, αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, συγκίνησης, πίστης, αλλά και Ελπίδας. Ελπίδας για το μέλλον μας, των παιδιών μας, της πατρίδας μας, Ελπίδας για προσωπική Ανάσταση, αλλά και Ανάσταση του συνόλου. Και Ελπίδας ότι σύντομα η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί απ’ αυτόν τον θανατηφόρο ιό, όπως συνέβηκε αρκετές φορές με άλλες πανδημίες που έπληξαν τη γη από τη δημιουργία της.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω ξανά δημόσια όλους αυτούς τους υπέροχους Αθηενίτες, φορείς, άτομα, οργανώσεις και εταιρείες, που, έχοντας στον νου τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έχουν κάθε χρόνο ψηλά το αίσθημα της προσφοράς. Με προϊόντα που διαθέτουν, με χρηματική βοήθεια, με εθελοντική προσφορά και άλλα, βοήθησαν και βοηθούν ώστε τα άτομα που έχουν ανάγκη, και που είναι αρκετά, να περνούν τις γιορτές τους με αξιοπρέπεια και χωρίς σημαντικές στερήσεις αυτές τις γιορτινές μέρες.

Οι ανάγκες βέβαια είναι πάρα πολλές και συνεχείς και όσοι μπορούν να βοηθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Και ως Δήμαρχος τους ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθειά τους προς τους συνανθρώπους μας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζω για άλλη μια φορά και προς τους υπέροχους εθελοντές μας, που είναι συνεχώς μαζί μας και βοηθούν αυτούς που έχουν ανάγκη, με το αίσθημα της εθελοντικής προσφοράς στα ύψη.

Ως Δήμος συνεχίζουμε τον αγώνα της καθημερινότητας, για υλοποίηση των στόχων μας και με επίκεντρο τον άνθρωπο. Με σκληρή δουλειά καθημερινά, υπομονή, επιμονή και προγραμματισμό, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να προσπεράσουμε τις απαιτήσεις και τα προβλήματα της εποχής μας, για ένα καλύτερο σήμερα αλλά και αύριο, για τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του.

Εύχομαι από βάθους καρδίας σύντομα να είναι παρελθόν η πανδημία και τα προβλήματα που προκάλεσε και προκαλεί ο Κορωνοϊός, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα σε κανένα μας. Και να θυμούμαστε ότι μετά τις δυσκολίες της Μεγάλης Εβδομάδας με τη Σταύρωση, θαρθεί και η χαρούμενη Ανάσταση.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Κυριάκος Καρεκλάς
Δήμαρχος Αθηένου

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc