Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, αγαπητοί συμπατριώτες.

Το Πάσχα, η λαμπρότερη γιορτή των Ορθόδοξων Χριστιανών και κυρίως εμάς των Ελλήνων, έφτασε και πάλι. Δυστυχώς και φέτος με παρούσα την πανδημία και τον Κορωνοϊό. Παρά τα προβλήματα που επιφέρει όμως ο ιός, ο Υιός του Θεού θα Σταυρωθεί για μας και θα Αναστηθεί, στέλνοντας το χαρούμενο μήνυμα της νίκης πάνω στον θάνατο και της Ελπίδας που το συνοδεύει.

Η προσμονή για την Ανάσταση του Χριστού μας γεμίζει με πολλά συναισθήματα, αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, συγκίνησης, πίστης, αλλά και Ελπίδας. Ελπίδας για το μέλλον μας, των παιδιών μας, της πατρίδας μας, Ελπίδας για προσωπική Ανάσταση, αλλά και Ανάσταση του συνόλου. Και Ελπίδας ότι σύντομα η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί απ’ αυτόν τον θανατηφόρο ιό, όπως συνέβηκε αρκετές φορές με άλλες πανδημίες που έπληξαν τη γη από τη δημιουργία της.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω ξανά δημόσια όλους αυτούς τους υπέροχους Αθηενίτες, φορείς, άτομα, οργανώσεις και εταιρείες, που, έχοντας στον νου τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έχουν κάθε χρόνο ψηλά το αίσθημα της προσφοράς. Με προϊόντα που διαθέτουν, με χρηματική βοήθεια, με εθελοντική προσφορά και άλλα, βοήθησαν και βοηθούν ώστε τα άτομα που έχουν ανάγκη, και που είναι αρκετά, να περνούν τις γιορτές τους με αξιοπρέπεια και χωρίς σημαντικές στερήσεις αυτές τις γιορτινές μέρες.

Οι ανάγκες βέβαια είναι πάρα πολλές και συνεχείς και όσοι μπορούν να βοηθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Και ως Δήμαρχος τους ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθειά τους προς τους συνανθρώπους μας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζω για άλλη μια φορά και προς τους υπέροχους εθελοντές μας, που είναι συνεχώς μαζί μας και βοηθούν αυτούς που έχουν ανάγκη, με το αίσθημα της εθελοντικής προσφοράς στα ύψη.

Ως Δήμος συνεχίζουμε τον αγώνα της καθημερινότητας, για υλοποίηση των στόχων μας και με επίκεντρο τον άνθρωπο. Με σκληρή δουλειά καθημερινά, υπομονή, επιμονή και προγραμματισμό, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να προσπεράσουμε τις απαιτήσεις και τα προβλήματα της εποχής μας, για ένα καλύτερο σήμερα αλλά και αύριο, για τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του.

Εύχομαι από βάθους καρδίας σύντομα να είναι παρελθόν η πανδημία και τα προβλήματα που προκάλεσε και προκαλεί ο Κορωνοϊός, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα σε κανένα μας. Και να θυμούμαστε ότι μετά τις δυσκολίες της Μεγάλης Εβδομάδας με τη Σταύρωση, θαρθεί και η χαρούμενη Ανάσταση.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Κυριάκος Καρεκλάς
Δήμαρχος Αθηένου