Τελευταίες ειδήσεις

ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Υγείας, εισακούοντας αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιασθούν εναντίον του Κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου, διευθέτησε όπως το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα του Υπουργείου εμβολιασμός με το εμβόλιο της εταιρείας PFIZER 120 κατοίκων του Δήμου όλων των ηλικιών με τη δεύτερη δόση και περίπου 170 κατοίκων 75 χρόνων και άνω, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον πριν 6 μήνες.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι ακρίτες κάτοικοι που θα εμβολιασθούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και θα ενημερωθούν για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο.

Ο Δήμαρχος Αθηένου, κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Όλγα Καλακούτα, η οποία έχει εγκρίνει ξανά να γίνει ο εμβολιασμός στην Αθηένου, δείχνοντας και πάλι τον ανθρώπινο χαρακτήρα της.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχαριστεί για άλλη μια φορά και όλους τους υπόλοιπους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, την κ. Γεωργία Χριστοδούλου, Λειτουργό Α’ Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, καθώς και τους Επισκέπτες Υγείας και το άλλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που βοηθούν στους εμβολιασμούς και οι οποίοι με τον τρόπο και τις ενέργειές τους βοηθούν ώστε ο εμβολιασμός να φαίνεται σαν γιορτή.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc