Τελευταίες ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με το Αρχηγείο Αστυνομίας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου ενημερωτικές διαλέξεις με θέματα «Πρόληψη/Προστασία/Ασφάλεια» και «Οδική Ασφάλεια».

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά και καλωσόρισμα προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, καθώς και χαιρετισμό του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου κ. Κύπρου Μιχαηλίδη, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που βρισκόταν στην ακριτική Αθηένου και υποσχέθηκε ότι όσο μπορεί θα βοηθήσει στα θέματα αστυνόμευσης της περιοχής.

Στη συνέχεια έγιναν οι δύο διαλέξεις από τον εκπρόσωπο του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος της Αστυνομίας κ. Βύρωνα Βύρωνος και από τον Υπεύθυνο Τροχαίας Λάρνακας κ. Κυριάκο Παντελή, ενώ στο τέλος ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας απάντησε σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από το κοινό.

Παρέστη ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας κ. Χριστάκης Παπαδημητρίου, άλλοι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και αρκετοί Αθηενίτες.

Την όλη εκδήλωση συντόνιζε η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Αθηένου κ. Δέσποινα Μαγγανή Παστού.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc