Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με το Αρχηγείο Αστυνομίας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου ενημερωτικές διαλέξεις με θέματα «Πρόληψη/Προστασία/Ασφάλεια» και «Οδική Ασφάλεια».

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά και καλωσόρισμα προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, καθώς και χαιρετισμό του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου κ. Κύπρου Μιχαηλίδη, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που βρισκόταν στην ακριτική Αθηένου και υποσχέθηκε ότι όσο μπορεί θα βοηθήσει στα θέματα αστυνόμευσης της περιοχής.

Στη συνέχεια έγιναν οι δύο διαλέξεις από τον εκπρόσωπο του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος της Αστυνομίας κ. Βύρωνα Βύρωνος και από τον Υπεύθυνο Τροχαίας Λάρνακας κ. Κυριάκο Παντελή, ενώ στο τέλος ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας απάντησε σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από το κοινό.

Παρέστη ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας κ. Χριστάκης Παπαδημητρίου, άλλοι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και αρκετοί Αθηενίτες.

Την όλη εκδήλωση συντόνιζε η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Αθηένου κ. Δέσποινα Μαγγανή Παστού.