Τελευταίες ειδήσεις

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Αθηένου 2018

Φεστιβάλ Θεάτρου στον Δήμο Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου, συνεχίζοντας το ποικιλόμορφο πολιτιστικό του έργο και πιστός στις υποσχέσεις που δόθηκαν με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοινώνει τη διοργάνωση Φεστιβάλ Θεάτρου στην Πλατεία Συνεργατισμού, από τις 18 Ιουλίου ως τις 3 Αυγούστου 2018.

Την αυλαία του Φεστιβάλ θα ανοίξει στις 18 Ιουλίου και ώρα 20:00 η παιδική παράσταση «Πέντε σακιά γεμάτα παραμύθια, ψέματα κι αλήθεια». Μια παράσταση αφήγησης παραμυθιών με ζωντανή μουσική, με τις Μαρίνα Κατσαρή και Ηλιάνα Παύλου.

Μετά θα πάρει σειρά η θεατρική παράσταση του Ζιοάο Μπέθενκουρ «Η απαγωγή του πάπα», με τη Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου, στις 23 Ιουλίου και ώρα 20:30.

Στις 24 Ιουλίου και ώρα 20:30, ο Θεατρικός Όμιλος Κοντεατών και Φίλων «ΤΕΡΨΙΣ» ανεβάζει την παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα», του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Στις 26 Ιουλίου και ώρα 20:30, η Θεατρική Ομάδα Ι.Ν. Αγίου Επιφανίου Λυμπιών παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση του Κυριάκου Κυριάκου «Ο πολύχρωμος χιτώνας».

Στις 30 Ιουλίου και ώρα 20:30, το Θεατρικό Εργαστήρι Αρχάγγελος Κιτίου ανεβάζει την παράσταση «Το δόντι του Γιασωνή», του Μιχάλη Πιτσιλλίδη και διασκευής της Νίκης Πλυσή και του Γιώργου Χριστοδούλου.

Την πρώτη παράσταση του Αυγούστου θα δώσει η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρα, την 1 Αυγούστου και ώρα 20:30, με το έργο «Η τύχη της Μαρούλας», του Δημήτριου Κορομηλά.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Αθηένου θα ολοκληρωθεί στις 3 Αυγούστου και ώρα 20:30, από τη Θεατρική ομάδα Ελληνισμός Ακακίου, με την παράσταση «Ένα πανέρι ιστορίες», του Ανδρέα Κουκίδη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.athienou.eu και στη σελίδα του Δήμου Αθηένου στο Facebook.

Είσοδος Ελεύθερη για όλους, σε όλες τις παραστάσεις.

Καλή θέαση!

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc