Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Αθηένου 2018

Φεστιβάλ Θεάτρου στον Δήμο Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου, συνεχίζοντας το ποικιλόμορφο πολιτιστικό του έργο και πιστός στις υποσχέσεις που δόθηκαν με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοινώνει τη διοργάνωση Φεστιβάλ Θεάτρου στην Πλατεία Συνεργατισμού, από τις 18 Ιουλίου ως τις 3 Αυγούστου 2018.

Την αυλαία του Φεστιβάλ θα ανοίξει στις 18 Ιουλίου και ώρα 20:00 η παιδική παράσταση «Πέντε σακιά γεμάτα παραμύθια, ψέματα κι αλήθεια». Μια παράσταση αφήγησης παραμυθιών με ζωντανή μουσική, με τις Μαρίνα Κατσαρή και Ηλιάνα Παύλου.

Μετά θα πάρει σειρά η θεατρική παράσταση του Ζιοάο Μπέθενκουρ «Η απαγωγή του πάπα», με τη Θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου, στις 23 Ιουλίου και ώρα 20:30.

Στις 24 Ιουλίου και ώρα 20:30, ο Θεατρικός Όμιλος Κοντεατών και Φίλων «ΤΕΡΨΙΣ» ανεβάζει την παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα», του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Στις 26 Ιουλίου και ώρα 20:30, η Θεατρική Ομάδα Ι.Ν. Αγίου Επιφανίου Λυμπιών παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση του Κυριάκου Κυριάκου «Ο πολύχρωμος χιτώνας».

Στις 30 Ιουλίου και ώρα 20:30, το Θεατρικό Εργαστήρι Αρχάγγελος Κιτίου ανεβάζει την παράσταση «Το δόντι του Γιασωνή», του Μιχάλη Πιτσιλλίδη και διασκευής της Νίκης Πλυσή και του Γιώργου Χριστοδούλου.

Την πρώτη παράσταση του Αυγούστου θα δώσει η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρα, την 1 Αυγούστου και ώρα 20:30, με το έργο «Η τύχη της Μαρούλας», του Δημήτριου Κορομηλά.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Αθηένου θα ολοκληρωθεί στις 3 Αυγούστου και ώρα 20:30, από τη Θεατρική ομάδα Ελληνισμός Ακακίου, με την παράσταση «Ένα πανέρι ιστορίες», του Ανδρέα Κουκίδη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.athienou.eu και στη σελίδα του Δήμου Αθηένου στο Facebook.

Είσοδος Ελεύθερη για όλους, σε όλες τις παραστάσεις.

Καλή θέαση!