Τελευταίες ειδήσεις

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑΣ “ΜAS” (ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΛΤΔ) ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Τα αλτρουιστικά αισθήματα των Αθηενιτών δεν σταματούν ποτέ από τα παλιά χρόνια. Έτσι και τώρα, τα φιλάνθρωπα αισθήματα της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου αποδεικνύονται για άλλη μια φορά στην πράξη. Η Υπεραγορά με ανακοίνωσή της μαζεύει από το κοινό ρούχα και παιγνίδια καλής ποιότητας, τα οποία παραδίδει ήδη περιοδικά στον Δήμαρχο Αθηένου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, για να διανεμηθούν σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Οι οικογένειες αυτές είναι πολλές και έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας σε πρόσφατη συνεδρίαση.

Τα είδη που παραδίδονται διαχωρίζονται κατά ηλικίες και ανάλογα με την οικογένεια και θα παραδοθούν στις οικογένειες που εγκρίθηκαν. Επίσης, είδη θα δοθούν και στις διευθύνσεις των σχολείων της Αθηένου, όπου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων θα διανέμονται σε παιδιά απόρων οικογενειών και γενικά σε παιδιά του Δήμου που έχουν ανάγκη. Επιπρόσθετα από τα δώρα που θα μαζευτούν μέσω της προσπάθειας με το «Δεντράκι των Ευχών» που προώθησε ο Δήμος Αθηένου, θα διευθετηθεί όπως όλα τα παιδιά της Αθηένου να έχουν το παιγνίδι τους και τα ρούχα τους και αυτές τις γιορτές. Η συλλογή της Υπεραγοράς συνεχίζεται μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2021.

Παράλληλα, η Υπεραγορά παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου για διανομή μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κουπόνια ψωνίσματος τροφίμων από την Υπεραγορά, συνολικού ύψους €400.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για την αξιέπαινη πράξη της Υπεραγοράς και τον συνεχάρη που και αυτές τις γιορτινές μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, εν μέσω Πανδημίας, γίνονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν  οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι όπως κάθε παρόμοια προσφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν διάφοροι φορείς και άτομα της Αθηένου, προς αυτούς που τη χρειάζονται.

Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc