Τελευταίες ειδήσεις

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου,  συγχαίρει τους Αθηενίτες που για άλλη μια φορά συνεχίζουν να είναι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, δίνοντας από καρδιάς για τον συνάνθρωπό τους. Συγκεκριμένα, πέραν των βοηθειών που ήδη ανακοινώθηκαν,  έγινε αυτές τις μέρες δέκτης διαφόρων προσφορών ως πιο κάτω, που διευθετήθηκε και θα μοιρασθούν πριν το Πάσχα, μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές τους.

  1. Υπέροχος ανώνυμος Αθηενίτης πρόσφερε και πάλι κάρτες με κουπόνια τροφίμων συνολικού ποσού  ‎€1.500.
  2. Άλλος ανώνυμος Αθηενίτης πρόσφερε 90 κιλά κρέας.
  3. Το τυροκομείο «Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ» πρόσφερε 90 κιλά χαλούμια και τυρί.
  4. Η Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου, που τα γραφεία της είναι στην Αθηένου, πρόσφερε επίσης χαλούμια, που θα διανεμηθούν μερικές μέρες μετά το Πάσχα.
  5. Παράλληλα διάφοροι καταθέτουν άδολα τη βοήθειά τους στους λογαριασμούς της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας στην Τράπεζα Κύπρου και στην Ελληνική Τράπεζα.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε και εκφράζει σε όλους θερμές ευχαριστίες, εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλές Γιορτές να περάσουν αυτοί και οι οικογένειές τους, έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που περνούμε λόγω του Κορωνοϊού, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται, ενώ παράλληλα δείχνουν τη συνεχή φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που κάθε μέρα αποδεικνύεται και μεγαλύτερη. Επίσης ευχήθηκε όπως ο Θεός ανταμείβει αυτούς και τις οικογένειές τους ανάλογα και με τη δική τους φιλανθρωπία.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους, ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc