Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου,  συγχαίρει τους Αθηενίτες που για άλλη μια φορά συνεχίζουν να είναι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, δίνοντας από καρδιάς για τον συνάνθρωπό τους. Συγκεκριμένα, πέραν των βοηθειών που ήδη ανακοινώθηκαν,  έγινε αυτές τις μέρες δέκτης διαφόρων προσφορών ως πιο κάτω, που διευθετήθηκε και θα μοιρασθούν πριν το Πάσχα, μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές τους.

  1. Υπέροχος ανώνυμος Αθηενίτης πρόσφερε και πάλι κάρτες με κουπόνια τροφίμων συνολικού ποσού  ‎€1.500.
  2. Άλλος ανώνυμος Αθηενίτης πρόσφερε 90 κιλά κρέας.
  3. Το τυροκομείο «Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ» πρόσφερε 90 κιλά χαλούμια και τυρί.
  4. Η Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου, που τα γραφεία της είναι στην Αθηένου, πρόσφερε επίσης χαλούμια, που θα διανεμηθούν μερικές μέρες μετά το Πάσχα.
  5. Παράλληλα διάφοροι καταθέτουν άδολα τη βοήθειά τους στους λογαριασμούς της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας στην Τράπεζα Κύπρου και στην Ελληνική Τράπεζα.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε και εκφράζει σε όλους θερμές ευχαριστίες, εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλές Γιορτές να περάσουν αυτοί και οι οικογένειές τους, έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που περνούμε λόγω του Κορωνοϊού, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται, ενώ παράλληλα δείχνουν τη συνεχή φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που κάθε μέρα αποδεικνύεται και μεγαλύτερη. Επίσης ευχήθηκε όπως ο Θεός ανταμείβει αυτούς και τις οικογένειές τους ανάλογα και με τη δική τους φιλανθρωπία.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους, ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!