Τελευταίες ειδήσεις

Ηλεκτρονική παρακολούθηση για ασθενείς και γηραιά άτομα

Ο Δήμος Αθηένου ενημερώνει το κοινό για την έναρξη παγκύπριας υπηρεσίας ηλεκτρονικής παρακολούθησης και άμεσης ανταπόκρισης προς ασθενείς και γηραιά άτομα, τα οποία χρειάζονται άμεσα βοήθεια.

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες,  μπορούν να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία «EMERGENCY ANGEL» είτε τηλεφωνικά στο 70001011, είτε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.emergencyangel.net

Η Εταιρεία έχει απευθυνθεί στον Δήμο για εξυπηρέτηση των δημοτών του, ενημερώνοντας για τα πιο κάτω:

  1. Δημιουργήσαμε τηλεφωνικό κέντρο το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες τον χρόνο.
  2. Ο Πελάτης, εφ’ όσον έχει αγοράσει το ηλεκτρονικό μηχάνημα το οποίο έχει πάντοτε μαζί του, με το πάτημα ενός κουμπιού για 3 δευτερόλεπτα ενώνεται αυτόματα με το τηλεφωνικό κέντρο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύκτας.
  3. Ο τηλεφωνητής αυτόματα έχει πλήρη εικόνα για το ποιος επικοινωνεί μαζί του. Επίσης, με τη χρήση GPS, γνωρίζει που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή το άτομο που χρειάζεται βοήθεια καθώς όλα τα προσωπικά δεδομένα για θέματα ασθενειών όπως και την εκ των προτέρων εντολή από τους πελάτες για το ποια πρέπει να είναι η προτεραιότητα ενέργειάς μας (π.χ. ασθενοφόρο).
  4. Ταυτόχρονα με την επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο, 4 άλλα άτομα της επιλογής του πελάτη, ειδοποιούνται με sms στα κινητά τους τηλέφωνα για το επείγον της κατάστασης.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc