Τελευταίες ειδήσεις

ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στον τομέα της δημόσιας υγείας και συμβάλλοντας στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Κράτους για περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνιού, προτρέπει το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις αποφάσεις, υποδείξεις και οδηγίες οι οποίες ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας.

Αναγνωρίζουμε όλοι ότι αυτές τις γιορτινές μέρες η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για περιορισμό του προβλήματος είναι ακόμα πιο δύσκολη, αλλά είναι τώρα που πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και προσεκτικοί για το κοινό καλό και την υγεία όλων μας.

Ο Δήμος Αθηένου υπενθυμίζει ότι πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών μπορούν να γίνονται και διαδικτυακά μέσω της JCC. Αυτές μπορούν να γίνονται και στα ταμεία του Δήμου, από όσους δεν μπορούν να κάνουν διαδικτυακές πληρωμές, πάντα όμως εφαρμόζοντας τα σχετικά πρωτόκολλα για τον Κορωνοϊό.

Για θέματα που αφορούν άλλου είδους εξυπηρέτηση από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηένου, το κοινό παρακαλείται να αποφεύγει τις επισκέψεις στα Γραφεία του Δήμου και αυτές να γίνονται μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους, κατόπιν διευθέτησης σχετικού ραντεβού.

Επίσης, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με δωρεάν κλήση στη Γραμμή του Δημότη, στο 24524004 ή και στο τηλέφωνο 24811370, για εξυπηρέτηση. .

Χρόνια Πολλά και Καλό νέο Έτος  με υγεία σε όλους!

Από τον Δήμο Αθηένου
30 Δεκεμβρίου 2020

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc