Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 μ. ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς επισκέφθηκε τη Διοίκηση της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου και συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Όμηρο Γεωργίου, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές στον ίδιο και για όλους τους στρατιώτες που υπηρετούν στα φυλάκια της περιοχής Αθηένου, ενώ πρόσφερε δώρα για τις ανάγκες των φυλακίων, σύμφωνα με τις ανάγκες που είχαν δηλωθεί από τους ίδιους στον Δήμο.

Λόγω των μέτρων πρόληψης για τον Κορωνοϊό στη συνάντηση δεν παρευρίσκοντο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ως είθισται κάθε χρόνο, ενώ η παράδοση των δώρων έγινε έξω από τη Διοίκηση.

Προσφέροντας τα δώρα εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον κ. Γεωργίου για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην Αθηένου, τόνισε ότι ο Δήμος ήταν πάντοτε και θα είναι και στο μέλλον δίπλα τους σε ό,τι χρειασθεί που μπορεί να βοηθήσει, ενώ του ζήτησε να μεταφέρει σε όλους τους στρατιώτες που υπηρετούν στην Αθηένου τις ευχές του Δήμου για Χαρούμενο, Ευτυχισμένο και Υγιές το νέο έτος 2020 για όλους και τις οικογένειές τους, ενώ ευχήθηκε να είναι ένα έτος χωρίς Κορωνοιούς και σύντομα να επανέλθει η ομαλότητα στον κόσμο όλο με τον έλεγχο της πανδημίας.

Ο Ταγματάρχης κ. Όμηρος Γεωργίου ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά με Υγεία και Καλές Γιορτές εκ μέρους όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο τον Δήμο για τη στήριξη που τους δίνουν κάθε χρόνο.