Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηένου συγχαίρει τους Αθηενίτες που συνεχίζουν να δίνουν από καρδιάς για τον συνάνθρωπό τους. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, πέραν των σημαντικών βοηθειών που ήδη ανακοινώθηκαν,  έγινε αυτές τις μέρες δέκτης διαφόρων προσφορών, που διευθετήθηκε και μοιράσθηκαν ή θα μοιρασθούν μέσω της Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν κι αυτοί όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές τους.

  1. Το τυροκομείο «Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ» προσέφερε 90 κιλά χαλούμια και τυρί, που διανεμήθηκαν για τα Χριστούγεννα.
  2. Η φρουταρία «Χρυσός Χατζηκυπριανού» πρόσφερε ποσότητες φρούτων και λαχανικών, που διανεμήθηκαν κι αυτά για τα Χριστούγεννα.
  3. Η Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου, που τα γραφεία της είναι στην Αθηένου, προσέφερε 90 κιλά χαλούμια, που θα διανεμηθούν για την Πρωτοχρονιά.
  4. Ανώνυμοι προσέφεραν διάφορά κουπόνια ψωνίσματος μέσα στις γιορτές, για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Επίσης ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του Δήμου «Το Δεντράκι των Ευχών», μαζεύτηκαν πολλά δώρα και μαζί με τα δώρα και ρούχα που μαζεύτηκαν μέσω της μεγάλης εκστρατείας συλλογής της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου, διανεμήθηκαν στα σχολεία της Αθηένου και σε παιδιά οικογενειών που είχαν ανάγκη, έτσι κανένα παιδί της Αθηένου δεν έμεινε χωρίς δώρο αυτές τις άγιες μέρες.

Παράλληλα, Αθηενίτες και μη, δίνουν άδολα τη βοήθειά τους προς τη σύζυγο και τα ορφανά του αδικοσκοτωμένου εργάτη από την Μολδαβία, που έχασε πρόσφατα τη ζωή του σε δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε και ευχαριστεί θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους, που με περισσή φιλανθρωπία προσφέρουν με χαρά για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν καλύτερα αυτές τις γιορτινές μέρες.

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους, ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Από τον Δήμο Αθηένου                                              24 Δεκεμβρίου 2020