Τελευταίες ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε στις 13 Μαρτίου 2019 από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη τους τέσσερις πρώτους τόμους του Φακέλου της Κύπρου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε σήμερα 13 Μαρτίου 2019 από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη τους τέσσερις πρώτους από τους τριάντα συνολικά τόμους του Φακέλου της Κύπρου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα «Κερύνεια», στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Στην τελετή παρευρίσκοντο και άλλοι Δήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι Βιβλιοθηκών, Τοπικών Αρχών και του Κρατικού Αρχείου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου, όπως και άλλοι παρευρεθέντες, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την πρωτοβουλία του και τη δωρεά παραχώρηση των τόμων του Φακέλου της Κύπρου, ενώ τον κάλεσε να επισκεφθεί τον ακριτικό Δήμο της Αθηένου για να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Πρόεδρος της Βουλής αποδέχθηκε την πρόσκληση και η επίσκεψη θα καθορισθεί σύντομα.

Οι τέσσερις πρώτοι τόμοι του Φακέλου της Κύπρου κοσμούν ήδη τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και καλείται το κοινό που επιθυμεί να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη για να τους δει και να τους μελετήσει.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc