Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε στις 13 Μαρτίου 2019 από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη τους τέσσερις πρώτους τόμους του Φακέλου της Κύπρου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε σήμερα 13 Μαρτίου 2019 από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη τους τέσσερις πρώτους από τους τριάντα συνολικά τόμους του Φακέλου της Κύπρου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα «Κερύνεια», στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Στην τελετή παρευρίσκοντο και άλλοι Δήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι Βιβλιοθηκών, Τοπικών Αρχών και του Κρατικού Αρχείου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου, όπως και άλλοι παρευρεθέντες, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την πρωτοβουλία του και τη δωρεά παραχώρηση των τόμων του Φακέλου της Κύπρου, ενώ τον κάλεσε να επισκεφθεί τον ακριτικό Δήμο της Αθηένου για να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Πρόεδρος της Βουλής αποδέχθηκε την πρόσκληση και η επίσκεψη θα καθορισθεί σύντομα.

Οι τέσσερις πρώτοι τόμοι του Φακέλου της Κύπρου κοσμούν ήδη τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και καλείται το κοινό που επιθυμεί να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη για να τους δει και να τους μελετήσει.